Badalona Esport Solidari

Diumenge 24 de Maig 2020

COL.LABOREM AMB BADALONA ESPORT SOLIDARI

El proper diumenge 24 de maig Badalona celebrarà un gran esdeveniment esportiu i solidari contra l’amenaça de la Covid19: #BadalonaEsportSolidari.

La nostra entitat col·labora en aquest esdeveniment, organitzat per la Fundació Sique per persones amb discapacitat intel·lectual, i que té el suport de l’Ajuntament de Badalona.

Fem una crida a tots els nostres Ioguis, esportistes, aficionats i seguidors i us animem a participar-hi.

Què farem el 24 de maig?

Els esportistes i aficionats a l’esport inscrits a #BadalonaEsportSolidari practicaran esport solidari entre les 6 hores i les 23 hores, dins o fora de casa, amb responsabilitat i seguint les ordres de confinament i desescalada vigents el mateix dia de l’esdeveniment: córrer, bici, caminar, patinar, escales, gimnàstica, encistellar la pilota…

Amb quin objectiu?

La compra de mascaretes, guants, bates i gels desinfectants per a l’autoprotecció dels usuaris i professionals de la Fundació Sique de Badalona. Així mateix, els fons recaptats ajudaran a mantenir actius els serveis 24 h / 7 dies que els 25 professionals de la fundació ofereixen a les 50 persones usuàries de la Llar – Residència i el servei de suport a la llar per persones dependents, de Badalona.

Com ens podeu ajudar els i les esportistes?

Inscriviu-vos i doneu visibilitat a la causa solidaria.

Més informació, inscripcions i dorsal solidari a: www.fundaciosique.org/badalonaesportsolidari

Moltes gràcies pel vostre compromís i solidaritat.

Publicado en Sin categoría y etiquetado , , , , , .