Taller Ioga en Famila

Dissabte 26/01 de 10:30h a 11:45h

TALLER DE IOGA EN FAMÍLIA

Actualment, on la falta de temps i les exigències del ritme de vida ocupen massa espai en les nostres families i en el nostre entorn, volem oferir un taller de Ioga en Familia per compartir, jugar i passar més temps amb els nostres fills a través de la pràctica del Ioga, trobant l’oportunitat d’aturar-nos i observar als nostres petits, a nosaltres mateixos i a l’entorn on es mouen. En els tallers de Ioga en familia es crea un espai on es respira llibertat, respecte i coherència per relacionar-nos i disfrutar amb els nostres fills sense l’estrés i les presses del dia a dia als que, inconscient i mecànicament, estem sotmesos.

El Ioga en familia ens ensenya a compartir, a reforçar els lligams, el sentit de la unió i les relacions familiars. També millora l’estabilitat, la seguretat, la confiança, la serenor i la felicitat entre tots els membres de la familia. Ens proporciona forma física i salut, energia, equilibri, pau i relax per a tota la familia, i alegria, joc i aprenentage pels més petits.

Aquests tallers estàn adreçats a mares i pares amb nens i nenes de 3 a 7 anys, on gaudirem d’una sessió de Ioga divertida, amb una proposta creativa i original pels petits i una proposta corporal, respiratòria i meditativa pels grans.  Aquesta activitat és una excel·lent manera de passar un temps divertit i de qüalitat en família.

Construirem en família les postures de Ioga que ens aportaran flexibilitat, coordinació, força i destresa. Aprendrem a respirar correctament i això ens ajudarà a equilibrar les emocions i ens relaxarem i meditarem tots junts, que ens aportarà calma i serenitat. Tot en un ambient de joc, respecte, amistat i creativitat.

El Taller serà impartit per Les classes les imparteix Elena Borrell. L’Elena va iniciar el seu camí en el món del Ioga desde molt joveneta. La seva passió pels més petits i per la docència, fan que es formi amb Isabel Cervantes com a Professora de Ioga per Nens i amb Pranamanas Ioga Terapèutic com a Iogaterapèuta. Ja fa més de 20 anys que comparteix la seva passió per el Ioga treballant en nombroses guarderies, escoles, centres cívics … sempre desde una aplicació i una vessant més terapèutica i docent del Ioga.

Vine a jugar amb els teus fills! És molt divertit practicar les postures de Ioga amb ells ! Us encantarà i us beneficiereu de tot el que ens aporta la filosofia i disciplina del Ioga ! No us ho perdeu ! Dediquem-nos més temps a nosaltres mateixos, als nostres fills i a les nostres families !

El primer Taller Familiar de l’any és el proper dissabte 26 de gener de 10:30h a 11:45h.

L’aportació pel Taller és de 25€ pare o mare + fill/a i 5€ més per cada adult o nen/a afegit.

Si us voleu apuntar al taller, podeu fer-ho a través del mail cristina.uravioga@gmail.com o envieu whatsapp al 609 76 37 24 o bé omplint el formulari i us informarem de tots els detalls.

Publicado en Tallers i Activitats y etiquetado , , , , , , , , , .