CLASSES PARTICULARS

Pràctiques a mida

Si tens alguna molestia, dolor, lesió o patologia i necessites una pràctica enfocada a treballar una part del teu cos per enfortir-la, estirar-la moure-la, prevenir-la o treballar-la de de forma especial

Si vols treballar una zona concreta del teu cos, una zona que tens més dèbil o tancada com per exemple la zona de la columna lumbar o dorsal, la cavitat abdominal, la part alta de l’esquena, les caderes o terra pèlvic.

Si vols profunditzar o avançar en un treball especial com per exemple, treball de centre, d’equilibri, de coordinació, de concentració, de respiració.

Si tens estrés i tensió per la feina o qualsevol altre motiu i necessites aprendre a relaxar-te, respirar i calmar la teva ment de forma individual i íntima.

Si estas embaraçada i vols una pràctica especial pel teu estat.

Si tens fills i vols que treballin la concentració i enforteixin i flexibilitzin el seu cos.

Si no disposes de temps i no t’encaixen les classes grupals.

En qualsevol cas, analitzarem de forma conjunta quines son les teves necessitats i dissenyarem una pràctica especial per a tu ajustada a les teves necessitats.

Una portunitat per tenir una atenció totalment personalitzada, aprofundir i consultar qualsevol dubte que tinguis, per poder millorar qualsevol aspecte del teu cos i la teva ment.