Formació

COACH DE SHRI VIVEK IOGA INTEGRAL / 2010 – 2014

Formació de Shri Vivek Ioga de 4 anys, un Ioga Integral que abarca tècniques de Hatha Ioga, Kundalini Ioga, Tantra Ioga, Gñana Ioga, Vedanta Ioga i Ayurveda, per equilibrar i créixer en totes les dimensions i forces de l’esser humà.

Amb retirs i visites del propi Mestre Shri Guruji Swami Vivekananda al llarg de tot el Coach i viatge a la India al Ashram  Nirperskha Sannyas Ashram de Khadana, per rebre la certificació i el nom de Ioga Acharya (Uravi Acharya que significa Mare Terra).

ANATOMIA PER EL IOGA TERAPÈUTIC / 2010 – 2011

Formació per profunditzar en el coneixement de l’anatomia, fisiologia i patologia del cos humà per saber adaptar la pràctica del Ioga (asanas) a les característiques i patologies de cada persona i comprendre les diferents estructures del cos humà. Per desenvolupar una pràctica més conscient, terapèutica i eficaç.

Formació impartida per Alex Monasterio Uría, fisioterapeuta, osteòpata i docent, i Or Aleluya, professora de diferents estils de Ioga i presidenta de l’ Associació Espanyola de Ioga Terapèutic, AEYT.

Monogràfics de la formació d’Anatomia per el Ioga Terapèutic realitzats: regió lumbo – pèlvica, regió cèrvic – toràcica, extremitat inferior, extremitat superior i sistema miofascial.

HATHA VINYASA IOGA / 2013 – 2014

Formació basada en l’estil de Hatha Vinyasa Ioga, un Ioga dinàmic que combina la respiració conscient connectada amb cada moviment, la fluïdesa i la suavitat, la quietut i la calma, l’alineació física i energètica i la ment enfocada. Desenvolupa l’equilibri, la coordinació, la concentració, la força, la flexibilitat, l’energia, la calma, la pau interior, la salut i la consiència, en tots els aspectes i forces que abraça l’ esser humà. 

Abarca tècniques de Hatha Ioga: Asanas, Kriyas, Bandhas, Mudras, Pranayama, Meditació, i tècniques d’altres estils o sistemes: Ioga Nidra, Yin Ioga, Ioga reconstituient, Ioga en parelles, Ioga per embarassades, Ioga terapèutic, Kirtan, cant Vèdic i Mantras.

Amb monogràfics d’anatomia i fisiologia física i energètica desde el punt de vista del Ioga i de la medicina xinesa, alineació anatòmica i energètica, filosofía i història del Ioga i metodologia de l’ensenyament.

Formació de 200 hores impartida a l’Escola Yoga & Yoga de Barcelona amb titulació registrada i reconeguda internacionalment per la Yoga Alliance (Registred Yoga Teacher 200).

IOGA TERAPÈUTIC / 2014 – 2015

Formació de Ioga Terapèutic per profunditzar en els efectes preventius i curatius del Ioga en la seva aplicació més terapèutica.

Estudi de l’anatomia, fisiologia i patologia del cos humà i coneixement del funcionament de l’aparell locomotor (sistema múscul-esquelètic): columna vertebral, cintura pèlvica, cintura escapular, extremitats inferiors, cadenes musculars i teixit connectiu, especialment el sistema miofascial. Principals patologies, lessions i enfermetats de cada zona i l’aplicació terapèutica del Ioga a través de Asanas (postures), Pranayama  (treball de la respiració), relaxació, meditació, so i vibració. Coneixement i estudi de les dolencies de tipus psico-emocional com ara l’ansietat, estrés, depressió, asma, etc., i l’aplicació de les diferents tècniques de Ioga per preveure, combatre i millorar-les.

Formació impartida a l’escola Yoga & Yoga de Barcelona (RYS, Registred Yoga School).

FORMACIÓ DE DANSA CREATIVA I IOGA PER NENS / 2015

Formació específica de Ioga per nens creant ponts a través de la Dansa creativa. Petits exploradors (de 18 mesos a 4 anys), Ioga i dansa creativa per nens més grans (de 5 a 12 anys) i Ioga i Dansa creativa en familia.

Formació impartida per l’escola Happy Yoga de Barcelona.

FORMACIÓ DE IOGATERÀPIA / 2015 – 2017

Formació de 2 anys dissenyada en l’estudi vivencial del Ioga amb finalitats terapèutiques, segons el llinatge i la tradició de Tirumalai Krishnamacharya. Una formació que ofereix els coneixements teòrics i pràctics per crear i realitzar pràctiques individualitzades i personalitzades segons les necessitats i demanda de cada persona. Formació que et permet exercir com a Iogaterapeuta, el Ioga en la seva aplicació més terapèutica i sanadora.

Formació impartida per l’escola Pranamanas Yoga Terapéutico.

Namasté