IOGA FAMÍLIA

Un temps divertit i de qüalitat en famíia

Actualment, quan la falta de temps i les exigències del ritme de vida ocupen massa espai en les nostres famílies i en el nostre entorn, volem oferir classes regulars de Ioga enfamíliaper compartir, jugar i passar més temps amb els nostres fills a través de la pràctica del Ioga, trobant l’oportunitat d’aturar-nos i observar als nostres petits, a nosaltres mateixos i a l’entorn on es mouen.

En les classes de Ioga en família es crea un espai on es respira llibertat, comprensió, respecte i coherència per relacionar-nos i gaudir amb els nostres fills, sense l’estrès i les presses del dia a dia als que, inconscient i mecànicament, estem sotmesos.

Treballem les diferents tècniques del Ioga com les postures, la respiració, la relaxació i la meditació. Construïnt les postures adquirim flexibilitat, coordinació, força i destresa. Amb la respiració ajudem a equilibrar les emocions. Amb la meditació i la relaxació aportem calma i serenor. També es treballen i es fomenten altres aspectes molt importants per la família com ara l’amor, el respecte, la paciència, la tolerància, la disciplina i constància, els hàbits saludables, i molts altres temes que tant ens preocupen avui en dia.

El Ioga en família és una activitat divertida i beneficiosa per a tota la família: ens ensenya i ajuda a compartir, a reforçar els lligams, el sentit de la unió i les relacions familiars; millora l’estabilitat, la seguretat, la confiança, la serenor i la felicitat entre tots els membres de la família; proporciona forma física, salut, energia, equilibri, pau i relax per a tota la família; alegria, joc i aprenentatge pels més petits. Tot en un ambient de joc, respecte, amistat i creativitat.

Les classes estàn adreçades a mares i pares amb infants de 3 a 12 anys, on gaudirem de sessions de Ioga divertides, amb propostes creatives i originals pels petits i propostes corporals, respiratòries i meditatives pels grans.  

Aquestes classes de Ioga Família es faran de moment en format Taller, un cop al mes en cap de setmana.

Aquesta activitat de forma regular és una excel·lent manera de passar un temps divertit i de qüalitat en família.