Ioga Mamis & Nadons

Dimecres 2 de Març 2022 de 16:30h a 17:30h

Ioga Mamis & Nadons

Classe de prova

Un espai on continuar fent Ioga desprès del part

Durant el postpart i la criança, el Ioga és una eina excel·lent per acompanyar de forma respectuosa i amorosa el vincle que s’estableix entre tu i el teu nadó. 

Per aquest motiu, les classes «Mamis&Nadons» que proposem, són classes regulars adreçades principalment a les mares que després de l’embaràs volen començar a moure i activar el seu cos. El Ioga, en aquest sentit, juga un paper fonamental, ja que atén a les necessitats físiques, però també emocionals i espirituals de la mare, que puguin sorgir en aquest període.

A través del Ioga també t’exercitaràs per tal de recuperar el teu cos després de l’embaràs i el part, posant especial èmfasi en les zones que més han patit i tornant de forma natural a la teva postura. Les pràctiques estàn específicament pensades per l’etapa de postpart, t’ajudaràn a recuperar i enfortir la zona abdominal i el sòl pèlvic. Al mateix temps durant la classe, també podràs disfrutar de massatges pel teu nadó, mitjançant potser, jocs, cançons o música.

En aquest aspecte, les sessions de Ioga per a mares i nadons són un espai ideal per introduir el teu petit a la teva pràctica de Ioga. Per compartir tu i el teu bebé, acceptar ritmes, comunicar-vos i relaxar-vos. Per enfortir el vostre vincle, alhora que també crearem un grup de suport inspirador i enriquidor amb les altres mares.

Un moment de la setmana que també et permetrà descarregar tensions, cansament, angoixes, oxigenar-te, regenerar-te, recuperar-te, relaxar-te …

Si vols provar amb el teu nadó a veure com us sentiu, aquest proper dimecres 2 de març farem una primera classe de contacte de 16:30h a 17:30h i dirigirà la pràctica l’Anna Bele´n Peiró, la nostra professora de Ioga Embarassades i Ioga Nens. El preu d’aquesta classe de prova és de 5€ mami i nadó


Per a reserves i més informació pots escriur un mail a cristina.uravioga@gmail.com o al 609763724


Namaste

Publicado en Tallers i Activitats y etiquetado , , , , , , , , , , , .