Ioga&Ayurveda

CURS PRESENCIAL IOGA & AYURVEDA

monogràfics presencials / 14 hrs de formació / 4 seminaris teòric-pràctics

 

El model ayurvèdic utilitza els concepts de qüalitats (sequetat, lleugeresa, calor, densitat, etc.) i les seves funcions associades (movilitat, activitat metabòlica, estabilitat, etc.) per a mantenir i restaurar la salut de les persones. Segons el model ayurvèdic, aquestes qualitats i funcions estàn representades dins de cadascun de nosaltres en certes quantitats i són part de la nostra composició constitucional. No obstant, si aquestes qualitats agumenten o disminueixen significativament, es pot crear un desequilibri i conduir a problemes de salut. Conèixer les predisposicions constitucionals cap a desequilibris específics ajuda a evitar coses que podríen agreujar el desequilibri i corregir-lo una vegada es manifiesti.

Existeixen aquestes qualitats en els nostres cossos i en tot el que ens envolta en el nostre entorn. Algunes d’aquestes qualitats són similars i altres són oposades. Donat que interactuem constantment amb el nostre entorn, les qualitats del nostre entorn extern afecten constantment a les qualitats del nostre entorn intern. La naturalesa de l’impacte està determinada per les qualitats específiques i els tipus d’interaccions.

 

METODOLOGÍA

Ioga i Ayurveda és un monogràfic de 14 hores dividides en 4 seminaris teòric – pràctics de 3 hores 30 minuts cadascun un cop al mes, amb l’objectiu de transmetre les capacitats per a identificar les característiques dels diferents doṣha o personalitats i utilitzar les eines Iòguiques corporals, respiratòries, meditatives i màntricas per a cada un d’ells.

Ioga i Ayurveda aporta material de suport (manual complet amb la teoría i la pràctica) per a l’estudi a casa i a classe. És possible fer també els monogràfics de forma aïllada, tot i que recomanem tot el curs sencer per adquirir més coneixements i per a una millor comprensió i integració.

 

DATES

 • 4 seminaris de 3:30h cadascun: 14h de formació
 • De febrer a maig de 2023 de 9:30h a 13h
 • Pràctica 9.30-10.30h / Teoria 11h-13h

 

 • 19/02: Introducció
 • 12/03: Vata
 • 23/04: Pitta
 • 21/05: Kapha

 

Xerrada informativa 

 

El divendres 20 de gener a les 20h farem una xerrada informativa gratuïta perquè coneguis l’estructura del curs, els continguts, la proposta i la professora que l’impartirà. Tothom està invitat/ada a aquesta xerrada.

 

 

A QUI VA ADREÇAT

 • A professors de Ioga que vulguin tenir, no només els coneixements teòrics, sinó també els coneixements i la comprensió en la pràctica, és a dir, conèixer i comprendre quines són les Asanas (postures), les diverses tècniques corporals i respiratòries (Pranayama), així com les meditatives i els mantras que es poden aplicar en cada cas, per agreujar o disminuir cada Dosha si està en desequilibri.
 • A terapeutes que vulguin tenir més eines per analitzar l’entorn i les activitats habituals dels seus alumnes/pacients per veure si contribueixen als seus problemes o disfuncions. Per obtenir de forma clara, concisa i senzilla els coneixements bàsics de l’Ayurveda per poder-los aplicar a posteriori o bé per obrir una porta a l’exploració i profundització d’aquesta disciplina.
 • A tots aquells practicants, avançats o no, que vulguin conèixer les bases de l’Ayurveda, la medicina mil.lenària tradicional de la Índia, i les seves propostes, tècniques i bondats per aplicar a les seva auto-pràctica i al seu dia a dia i adquirir majors beneficis. El Ioga i l’Ayurveda van de la mà. És la mateixa cosa.
 • A totes aquelles persones que vulguin tenir el coneixement sobre quina és la seva constitució, personalitat o Dosha desde la perspectiva d’aquesta ciència de la vida, i actuar en conseqüència per restaurar i mantenir l’equilibri i l’armonia natural.

 

CONDICIONS I PREUS

 • Curs complet fins 8 de gener early bird → 160€ (40€ cada monogràfic)
 • Curs complet a partir del 9 de gener → 172€ (43€ cada monogràfic)
 • Cada monogràfic de 3:30h → 45€

 

INFORMACIÓ E INSCRIPCIONS

Per més informació o per reservar la plaça pots escriure un mail a cristina.uravioga@gmail.com o al 609763724 (whatsapp).

Les places són limitades i es reservaràn per rigurós ordre d’inscripció.

 


 

Publicado en Tallers i Activitats y etiquetado , , , , , , , .