MASSATGES & TERÀPIES

Retroba l’equilibri de la teva salut física, mental i emocional

MASSATGES

El secret d’una vida saludable és la bona circulació dels fluids vitals i l’eliminació de materials de rebuig (toxines) de forma regular. Per això el massatge juga un paper molt important ja que ajuda a sentir-se jove, vital i sà.

  • Quiromassatge → Sessió de massatge que integra varies tècniques manuals i serveix per relaxar, estimular o tonificar la musculatura i descontracturar teixits.
  • Terapèutic→ Massatge terapèutic suau per tractar dolors, suavitzar i relaxar la musculatura
  • Relaxant → Massatge relaxant que allibera, relaxa, reconforta i revitalitza.
  • Reflexologia Podal → Tècnica terapèutica que consisteix en estimular els punts reflexes del peu incidint directament en la zona a tractar i aconseguint normalitzar, regenerar i reequilibrar tot l’organisme.
  • Reiki → És un mètode de canalitzar energia a través de les mans que ajuda notablement a recuperar la salut a nivell físic, emocional i mental.

La Rosa Rios Cendrós és Quiromassatgista MDF a l’Escola ITASE mètode Ferràndiz Santiveri (Barcelona 1993). Reflexologia Podal a L’Escola ITASE Ferràndiz Santiveri (Barcelona 1994). Estirament i biomecànica a L’Escola ITASE Ferràndiz Santiveri (Barcelona 1994). Drenatge Linfàtic a L’Escola ISMET (Barcelona 1996). Alimentació Macrobiòtica i Energètica  a L’Escola de Cuina Montse Bradfort (Barcelona 1998). Curs massatges del Món amb el Mestre Murma Maytreya (Paraty, Rio de Janeiro- Brasil  2013). Mestra de Reiki Usui Tibetà.


TERÀPIES

La ciència moderna comprova cada dia, com el poder dels nostres pensaments i emocions afecten directament al cos i la salut. Estudis en neurociència indiquen que el 88% de la nostra consciència és en realitat subconscient. Treballant aquesta part de la ment, podem transformar la nostra realitat. En aquest sentit, t’oferim les següents teràpies.

  • Sessió Energètica → La sanació a través de l’energia és una tècnica ancestral. Mitjançant una transferència d’energia que flueix a través de les mans, actuem en l’organisme a tots els nivells, físic, emocional i espiritual. Es realitza una neteja i armonització dels centres d’energia (xacras). Els beneficis inmediats són una profunda relaxació i reducció de l’estrés, sentir-se més positiu i ple d’energia, claredat mental i augment de la concentració, també afavoreix l’auto-curació natural del cos i ajuda com a tractament complementari de qualsevol malaltia.
  • Massatge Re-Nacer © → Basat en la tècnica metamòrfica, consisteix en un toc subtil a la zona reflexa de la columna, al cap, mans i peus, actúa a les capes vibracionals (física, emocional, mental i espiritual), desfent limitacions i bloquejos a nivell subconscient, molts d’ells provinents del període prenatal. Aquest massatge és realment transformador i ens durà a un profund estat de connexió amb el Ser, per recuperar la nostra força vital i alegria.
  • Theta Healing → Aquesta és una potent tècnica de sanació holística i la seva principal modalitat consisteix en identificar les creences limitants de la nostra ment subconscient i substituir-les per altres més adequades. Theta és una ona cerebral. Les ones Theta són el nostre subconscient, on hi ha les nostres memòries i creences. És a través de les nostres creences que formem la nostra visió del món i de nosaltres mateixos. Si aquestes creences no són positives, ens poden estar limitant o bloquejant allò que volem o mereixem. Aquesta és la tècnica més nova i avançada per canviar creences a nivell subconscient. Si vols transformar la teva vida, aquesta tècnica és per a tu.
  • Teràpia Regressiva → Mitjançant una relaxació profunda, estem receptius a connectar amb la nostra ment subconscient i accedir a les experiències del passat, que són l’origen del bloqueig o el problema actual. Al reviure les nostres memòries inconscients, identifiquem el que ens vam dir en aquell moment, quins criteris, creences i l’emoció que vam sentir i que està associada a tot allò que ens afecta i ens limita ara. D´aquesta manera ho podem alliberar i transformar-ho. Es una transformació des de la comprensió de l´ànima. Podem també a través d’aquesta teràpia recuperar tot el positiu que hem après, recuperar els nostres dons i capacitats. És una gran eina d’autoconeixement i evolució personal.

Noemí Schilling – Terapeuta Holística
Titulada en Quiromassatge i formada en altres tècniques de massatge. Reflexòloga Podal. Tècnica Metamòrfica. Massatge “Re-Nacer”©. Sanació energètica. Ttitulació i Màster en Teràpia Regressiva. Especialista en Tècnica Theta Healing. Professora certificada per la Fundació New Paradigm MDT per impartir el curs de “Shamballa Mestre Bàsic”.


«Amb amor, dedicació i màxim respecte m’entrego a la meva passió: el món de la sanació i les energies. De la ment i les emocions. Des de la part més física, fins l’aspecte més espiritual, acompanyo a les persones en el seu propi procés de sanació. Per trobar la pau, el benestar i la plenitud que tots mereixem»


DEMANA HORA PER LA TEVA SESSIÓ DE MASSATGE O TERÀPIA O BÉ CONSULTA PER UNA PRIMERA VISITA I LECTURA

Namasté