Jornades de Benestar: Massatge Relaxant

Setmana del 15 al 20 de Febrer 2021

Deixa’t relaxar … Cuida’t per vèncer el confinament …

Potser ens podem sentir tensos degut a la situació que estem vivint. Tensos i potser amb rigidesa de passar tantes hores a casa. Inclús amb dolor. Potser també ets sents abrumat/ada, nerviós/a, preocupat/ada per tot plegat. Potser necessites relaxar-te i relaxar el teu cos per uns instants. Que et relaxin. El cos, l’esquena, les cames. Relaxar i descansar també la ment.

Doncs per això en aquestes Jornades de Benestar donem pas al Massatge Relaxant. Un massatge que allibera, relaxa, reconforta i revitalitza tota la musculatura, els teixits, els cos en general, la ment i el sistema nerviós.

La Rosa Rios amb les seves mans i els seus olis essencials oferirà aquest massatge especial dins les Jornades de Benestar que es duràn a terme durant tota la setmana del 15 al 20, de dilluns a dissabte, de 10h a 20h. Pots escollir l’hora que et vagi millor durant aquesta setmana. Les opcions que et donem són:

  • Massatge esquena: 25€ / 40 minuts
  • Massatge complet: 35€ / 60 minuts

Per reservar la teva cita i per més informació pots escriure un whatsapp al 609763724 o un mail a cristina.uravioga@gmail.com


Namaste

Publicado en Tallers i Activitats y etiquetado , , , , , , , .