Sessió de Ioga Nidra

Divendres 16 de Juliol de 20h a 21h

IOGA NIDRA

El Somni Conscient

El Ioga Nidra prové de la mil.lenària pràctica Tàntrica Nyasa i significa “son conscient” o “son psíquica”. És una tècnica de meditació i relaxació guiada on aprenem a relaxar-nos profundament però de forma conscient. L’estat de relaxació profunda s’aconsegueix quan la consiència es separa dels estímuls externs i la ment assoleix un estat de calma molt profunda i beneficiosa per tot l’organisme. És una relaxació física, mental i emocional, un estat de son però amb plena consciència, sense estar adormits, on la ment i la consciència romanen entre la vigilia i la son, entre el subconscient i l’inconscient,  i és en aquest estat de son conscient (estat Nidra), on la ment es torna molt receptiva i poderosa, permetent-nos observar, veure i operar en aquests espais psíquics i de consciència tan interns i profunds, obrint-nos a infinites possibilitats.

Calmarem i li donarem a la ment l’espai que necessita, enfocant-la i centrant-la al moment present, per introduir-nos serenament en el meditatiu i beneficiós “somni conscient” que és Ioga Nidra.

Un regal i un viatge d’interiorització que et permet observar-te, reflexionar i lliberar nussos, tensions i rigidesa a tots els nivells.

Disfruta del teu final de setmana amb aquesta sessió especial de Nidra amb la Gemma Giró, la nostra estimada professora de Yin Ioga, el proper divendres 16/7 de 20 a 21h. L’aportació és de 10€ per persona sinó ets alumne de l’Estudi i 5€ si ets alumne.

No és necessari haver practicat abans. Obert a tots els nivells. Grup reduït seguint les mesures covid19. Tot el material està diponible a l’estudi.


Per més informació o per reservar la teva plaça pots fe-ho a través del 609763724 o al mail cristina.uravioga@gmail.com


Namaste

Publicado en Tallers i Activitats y etiquetado , , , , , , , , , , , , .