UraviNatura

Ecològica, sostenible, socialment responsable, sense experimentació animal, natural i vegana, fresca i pura

Productes intel.ligents per a la cura del cos, de la ment i de l’esperit

UraviNatura

FRESCA, NATURAL, ECOLÒGICA, SOSTENIBLE, VEGANA

REduce REuse REcycle

UraviNatura és un espai que vol recolzar i fomentar el consum de productes naturals, frescos i ecològics. Que siguin sostenibles, responsables, sense experimentació animal i compromesos amb el planeta, i sobretot, que ens ajudin i aportin una millora en la nostra salut i benestar en general. UraviNatura neix d’aquesta idea.

A UraviNatura trobaràs productes ecològics per a la pràctica de Ioga i Meditació, productes naturals i intel.ligents per a la cura de la pell, de la salut i del benestar i complements nutricionals frescos, ecològics i vegans. Recomanem i treballem amb dues marques molt coherents i conscients que ofereiexen la millor qüalitat i servei: MundoYoga i Ringana.

Productes de Ioga i Meditació

Productes ecològics recomanables per a la teva pràctica de Ioga i Meditació

IOGA

Estores, blocs, cinturons, coixins, zafus, bolsters i més

Llegir més

MEDITACIÓ

Zafus, coixins, banquetes, malas i més

Llegir més

ACCESSORIS

Incens, tes, infusions, decoració i més

Llegir més

En aquest sentit recomanem els productes de MundoYoga. MundoYoga és una tenda especialitzada en productes de Ioga i Meditació. De les més antigues, pionera desde el 2002, dissenya i fabrica els seus pròpis productes, tots ecològics, 100% reciclables, lliures de substàncies nocives, sostenibles i compromesos amb el medi ambient.

Tenen 2 marques pròpies que els avalen, per la qüalitat del material lliure de tòxics (phtalatos, colors azo i bisphenol A) i pels seus estàndars estrictes de compromis amb el planeta. Les seves instal.lacions es troben dins un parc logístic dissenyat sobre tres pilars importants: tecnología, disseny i sostenibilitat.

Tenen una àmplia gamma de productes, desde màrfegues de diferents qüalitats, blocs, cinturons, mantes, zafus, bolsters … passant per els tes de ‘The Yogi Tea’, infusions. i incens autèntic.

T’encantaràn! Si vols fer una ullada aquí tens el link:

http://bit.ly/uravinaturaioga

Benestar i suplementació natural

Productes recomanables i complementaris a la pràctica de Ioga

MOVE, Llibertat de moviments

Les articulacions s’han de protegir i cuidar per assegurar un bon funcionament. És important donar-lis un plus per mantenir la hidratació i la movilitat que es perd amb el pas del temps. Amb calci de pols d’algues, fosfolípids de cúrcuma i papaína d’extracte de papaya, aquesta sinergia de principis actius frescos protegiran al màxim les teves articulacions i teixit connectiu.

Llegir més

SPORT GO, Relaxació muscular

Òptim per regenerar la musculatura carregada o tensa. Ideal per abans o després de la teva pràctica de Ioga. Amb incens, flor d’àrnica, oli de gaulteria, oli de llimona, oli de flor de clavell entre d’altres que combinat amb un massatge alivia tensions

Llegir més

PROTEIN, Proteína vegetal

Deliciós batut proteíc i vegà d’origen vegetal 100%, és ideal per acompanyar qualsevol esforç i cuidar el cos desenvolupant i regenerant la musculatura. Recomanable per persones amb una ingesta pobre o nula de proteína, està compost per proteines veganes de semilles de girasol, arròs integral, semilles de carbassa, llinasa i pèsol.

Llegir més

ANTIOX, Protecció cel.lular

Pack amb sobres per diluïr en format batuts boníssim, l’Antiox carregat d’antioxidants, cúrcuma, vitamines i minerals per protegir les defenses, combatre l’envelliment cel.lular i els radicals lliures.

Llegir més

BALANCING & CLEANSING, Ph alcalí i intestins sans

El Balancing un batut verd a base de zinc, algues chlorella, espirulina i vitamines B1, B2, B6 i B12 entre d’altres, per obtenir un ph alcalí, compensar l’equilibri àcid-base i el metabolisme energètic. El Cleansing recolza una activitat intestinal saludable a base de fibres i calci, regulant la digestió de forma natural i proporcionant uns intestins sans.

Llegir més

FRESH TOOTH OIL, Cura dental

Cura dental i de les genives natural i super eficaç sobre una base d’oli que substitueix l’adulterada pasta de dents. L’oli dental absorbeix les bacteries de la cavitat bucal amb la sinergia explosiva dels seus olis de sèsam, mirra, menta, anís estrellat i eucaliptus. Producte innovador premiat amb el Segell 5 Estrelles

Llegir més

Ringana és una marca de cosmètica i suplementació fresca i natural Austríaca totalment ecològica, sostenible i socialment responsable.

La filosofía de Ringana és que els productes siguin totalment frescos. Això vol dir que utilitzen les essències i micronutrients més potents del món vegetal sense afegir-li conservants artificials ni productes geneticament modificats. Aquest concepte de frescor que és l’ADN de Ringana, va sempre lligat amb el concepte de productes ecològics, eficaços totalment i sobretot sostenibles, responsables i sense experimentació animal.

Ringana i el seu equip d’investigació es basa en la medicina natural Ayurveda i la medicina Oriental, per això els seus productes contenen cúrcuma, gengibre i altres principis actius i micronutrients provenent d’aquestes cultures. Ringana aposta per la diversitat i els productes innovadors dels que també trobaràs una rica gama d’olis, sabons, sèrums … tant per dona com per home.

Per tot això, feia temps que buscava una marca seriosa amb productes frescos i naturals, compromesa amb el medi ambient, però també econòmicament justa. I per fi, he descobert Ringana, que m’encanta. Amb una gran diversitat, tenen desde productes de suplementació natural, dels quals sóc molt fan, fins a cremes, olis i altres productes per a la cura de la pell i el benestar personal. Tots els productes són naturals i estàn dissenyats per que aportin una millora interna i externa a la nostra salut.

Personalment m’agrada molt la suplementació nutricional desde sempre. Penso que és de gran ajuda per aconseguir un òptim desenvolupament i manteniment físic, emocional i mental. Sovint és necessari fortificar la nostra alimentació quotidiana amb compostos que ens aportin nutrients essencials com vitamines, minerals , aminoàcids, fibra… ja sigui en forma d’extractes de plantes, comprimits, batuts o infusions. I també per evitar que problemes de salut s’agreugin (insomni, sobrecàrrega hepàtica, dolor articular, estrenyiment, problemes respiratoris, etc…). La millor medicina és sempre la preventiva, pensa en la teva salut.

Si consumeixes productes per la millora del teu benestar i el dels teus, val la pena que siguin frescos, naturals, compromesos amb el medi ambient i que et facin bé. Sempre he pensat que és important que cadascú de nosaltres i també entre tots, col.laborem en construïr un món millor. El fet de consumir i utilitzar productes frescos, sostenibles i socialment responsables és molt important, no només per a la millora de la nostra salut sense dubte, sinó per a la millora del nostre planeta.

Sobretot tots els que practiquem Ioga o bé algún esport o activitat de forma periòdica, o simplement per enfortir tot l’organisme del desgast i envellimet, la suplementació nutricional és una gran aliada.

Uravioga segueix la mateixa filosofia i per això s’uneix al projecte i a la idea Ringana a través d’ UraviNatura, un espai que vol recolzar i fomentar el consum d’aquests tipus de productes compromesos amb el planeta, 100% purs i de màxima qüalitat. A través d’ UraviNatura podràs provar, asesorar-te i adquirir el que necessitis amb ventatges especials.

Pensem en verd! Si vols fer una ullada aquí tens el link:

http://bit.ly/uravinaturabenestar

Namasté