Workshops sobre Ayurveda

WORKSHOPS SOBRE AYURVEDA

TÈCNIQUES PER RETROBAR EL TEU EQUILIBRI

Presentem per donar a conèixer els conceptes bàsics de l’Ayurveda i com integrar aquesta filosofia de manera pràctica en el nostre dia per millorar la nostra qüalitat de vida.

Ayurveda significa «Coneixement o Ciència de la Vida», i és la Medicina tradicional originària de la Índia, nescuda fa més de 5000 anys. És el sistema autòcton indi de medicina, una medicina essencialment naturista, que enfatitza basicament en la prevenció de la salut i la longevitat.

Ayurveda és un sistema de curació natural que treballa en la cura i prevenció de la salut tractant les causes i no només el sínptomes. També és una forma de vida que ensenya com mantenir i protegir la salut, prevenir i curar les enfermetats i com augmentar la longevitat. Un sistema mèdic realment holístic, natural i integral que es basa, no només en els medicaments, sinó també en l’alimentació, els massatges i els comportaments que resulten beneficiosos o perjudicials per la nostra salut. Segons la constitució, personalitat i estat físic i psiquíc de cada persona, busca comprendre i corregir els desequilibris i retornar la intel.ligència i armonia innates de la persona

L’Ayurveda disposa d’un gran repertori terapèutic, de tècniques i pràctiques que ens ajuden a tenir un estat òptim de salut.

Aquest consta de 4 Tallers/Workshops on aprendrem què és i en què consisteix l’Ayurveda i quines són aquestes tècniques i pràctiques que podem dur a terme per sentir-nos millor.

Coneixeràs quin és la teva constitució Prakriti segons l’Ayurveda, quin és el teu caràcter-personalitat Dosha predominant, i les tècniques que et van bé per armonitzar-te i equilibar-te.

La idea i objectiu d’aquest curs és donar la comprensió i les eines per tal de poder dur-les a terme en el teu dia dia, mantenir uns hàbits saludables i millorar notablement el teu estat de salut.

Aquesta sabiesa ancestral i la seva pràctica ens porten a l’equilibri de totes les parts que ens conformen: corporal, mental, emocional i energètica.

Clica aquí per veure tots els detalls del mini-curs

Namaste

Publicado en Tallers i Activitats y etiquetado , , , , , .